Numarul One Smart Star®

Usor de retinut. Simplu de folosit

Ce este numarul One Smart Star®?

OSSN® este un numar scurt unic de telefon, de format steluta (asterisc „*”) urmat de o secventa de 4 cifre sau litere (i.e.*2256 / *BANK). Numerele scurte sunt usor de memorat si simplu de utilizat, ceea ce permite companiilor sa obtina o interactiune majora cu clientii, in special in activitatile de promovare tip Call-to-Action.
Ofera companiilor un avantaj semnificativ in domenii de activitate precum vanzari, marketing si operatiunile de suport clienti.
In acelasi timp, din perspectiva clientului acesta beneficiaza de o accesibilitate simpla si usoara, economisind timp si costuri per apel.

Va permitem sa creati un numar One Smart Star® unic de contact, aferent afacerii dvs.,

consolidand identitatea companiei si legatura cu clientului.

Va permitem sa creati un numar One Smart Star® unic de contact, aferent afacerii dvs., consolidand identitatea companiei si legatura cu clientului.

Cum functioneaza?

Conectand numarul scurt cu numele companiei sau tipul serviciului, va intareste si consolideaza identitatea corporativa. De exemplu, apelati *TAXI (*8294) pentru serviciile de Taxi, *BANK (*2265) pentru servicii financiare sau *FOOD (*3663) pentru restaurant.

Un apel OSSN® functioneaza, se efectueaza si apare identic ca un apel obisnuit atat pentru apelanti, cat si pentru destinatari. Poate fi apelat fie folosind numele (text – literele tastelor de la tastatura de apelare), fie pur si simplu folosind numerele de pe tastatura.

In Romania (UE), un apel efectuat cu ajutorul OSSN® este taxat de catre operatori la un tarif normal in retea. In marea majoritate a cazurilor, costurile unui astfel de apel sunt „0” (sau minute nelimitate). Serviciul este furnizat si disponibil in toate retelele fixe si mobile ale operatorilor majori.

De ce un numar One Smart Star®?

Mai multe apeluri

Mai multe apeluri inseamna mai multe oportunitati

Economie de timp

Clientii te pot contacta mai repede fara sa caute datele tale

Usor de memorat

OSSN® e retinut in proportie de 100% de catre adulti, comparativ 40% in cazul numerelor standard

Mai multe conversii

OSSN® are o rata de conversie mai mare in cadrul clientilor potentiali

Fii diferit

Diferentiaza-te de competitie prin propriul numar de telefon personalizat

Numarul One Smart Star®

Solicita numarul tau scurt astazi!

    Social Media