Star Phone®

Aplicatia mobila One Smart Star®

Ce este Star Phone®?

Star Phone® este o aplicatie mobila de apelare simpla, care integreaza pe o singura interfata, toate canalele de comunicare disponibile ale unei companii (Profil de afaceri).

Aplicatia ofera clientilor o interfata de conectare cu personalul si serviciile companiei prin canale variabile si multiple de voce si date (i.e apeluri vocale, mesagerie, site web, e-mail, social media, locatie, navigare, aplicatii on-line etc.). Toate acestea folosind o singura pagina pe platforma – Profilul de afaceri.

Star Phone® poate contine mii de profiluri de afaceri, ceea ce face ca aceasta aplicatie sa fie preferata populara printre utilizatorii de smartphone-uri (reduce numarul de aplicatii mobile care trebuie descarcat, stocat si gestionat pe un smartphone).

Cum functioneaza?

Star Phone® ofera fiecarei companii un profil unic de afaceri (Visual IVR – meniuri derulante). Totodata ofera un aspect personalizat care se potriveste si corespunde brandingului de afaceri, fluxului de conexiune necesar si functionalitatii companiei.
Odata format un numar One Smart Star® de pe un smartphone, Star Phone® afiseaza pagina relevanta pentru profilul de afaceri corespondent numarului format.

Interfata de utilizator permite clientilor sa utilizeze nelimitat sarcini diverse, cum ar fi apeluri vocale si corespondenta text, prin platforme variate de mesagerie sau sa adreseze orice intrebari, sa efectueze tranzactii si activitati on-line.

Star Phone® realizeaza prin intermediul unor legaturi on-line conexiunea cu compania, oferind un canal de acces suplimentar pentru servicii si informatii.

Descarcati aplicatia mobila Star Phone®

Experimentati o interfata interactiva noua, flexibila, furnizata de Star Phone®, serviciul Visual IVR, pentru clientii si furnizorii acestora din orice tara.

Google Play
App Store

Descarcati aplicatia mobila

Star Phone®

Experimentati o
interfata noua,
flexibila, furnizata
Star Phone®,
serviciul Visual IVR,
pentru clientii si
furnizorii acestora
din orice tara.

Google Play
App Store

Alaturati-va Star Phone®

Adauga profilul companiei tale, astazi!

    Social Media