Ce este One Smart Star®?

Un numar. O identitate

One Smart Star® ofera o solutie de conectare, B2C, interesanta, inteligenta si eficienta, integratoare a doua platforme:

  • Numarul One Smart Star® (OSSN®)
  • Aplicatia Mobila Star Phone®.

Ambele platforme includ dimensiuni noi de conexiune Voce si Date intre clienti si companii.

Acestea imbunatatesc nivelul de raspuns al clientilor la promotiile tip Call-to-Action, eficientizand suportul acordat acestora. In plus, determina o satisfactie mai mare a clientilor, exploatand oportunitati de vanzare in urma campaniilor de promovare, avand un impact pozitiv asupra rezultatelor afacerii.

Clientii pot ajunge la tine mai repede ca niciodata.

Numarul One Smart Star®

One smart star Number® este cea mai eficienta conexiune intre client si companie prin utilizarea unui numaru scurt de telefon de format unic (asterisc * urmat de 4 cifre sau litere)Un numar de format nou, convenabil, memorabil, o identitate de marca (i.e: *2256/*BANK)

Ofera companiilor un avantaj semnificativ in activitatile de promovare Call-to-Action, vanzari, marketing si asistenta pentru clienti, avand un impact semnificativ asupra rezultatelor afacerii.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Star Phone®

Aplicatia mobila One Smart Star®

Star Phone® este o aplicatie de apelare simpla, care integreaza intr-o singura interfata, toate canalele de comunicare disponibile ale afacerii, i.e: profilul de afaceri Star Phone® pentru o conexiune simpla si usoara.

Utilizand aplicatia Star Phone®, printr-o singura pagina – Profilul de Afaceri, clientul poate avea acces la toate canalele necesare de voce, text si conexiune de date ale companiei dumneavoastra.

Profilul de afaceri este o pagina interfata, care permite clientilor sa efectueze, sau sa intreprinda orice tip de conexiune (i.e: apeluri vocale, corespondenta text, conectare website, social media, locatie, navigare, aplicatii on-line si multe altele), sau activitati disponibile si furnizate prin platforme diverse.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Implementarea serviciului One Smart Star® 

numar scurt de telefon cu steluta

Un proces de implementare scurt, transparent si usor

Implementarea serviciilor nu necesita nicio investitie, sau dezvoltare IT noua, de catre compania dvs., sau de catre furnizorii de servicii telecom.

One Smart Star® ofera solutii la cheie pentru o implementare completa a serviciului.

Numarul One Smart Star®

Solicita numarul tau scurt astazi!

    Social Media